speciale gelegenheden

Groepen kunnen ook buiten de reguliere openingstijden het fort bezoeken. Vrijwilligers verzorgen voor u een rondleiding op maat. Voor een groep tot maximaal 12 personen betaalt u hiervoor € 75, elke persoon extra € 6,00 (2015). Vanaf 16 personen wordt er gesplitst in 2 groepen.

U kunt het fort voor uw eigen evenement of vergadering per dagdeel (morgen, middag, avond) afhuren. Er is een vergaderzaal en een caféachtige ruimte, voor max. 35 personen. Het fort heeft keukenfaciliteiten en glaswerk, servies en bestek. Alles is bedoeld voor zelfverzorging of voor - door u geregelde - catering. Dit in de unieke historische ambiance die de manschappenkeuken en de officierskantine uitstralen. Verder heeft het fort uitstekende sanitaire voorzieningen, ook voor gehandicapten. In de ontvangstruimte is er een (koffie)bar. In de zomermaanden staat er voor het fort een grote partytent opgesteld, met picknictafels en een barmeubel.

Het fort heeft inmiddels reputatie verworven als locatie voor theateruitvoeringen, outdoor evenementen en exposities. Initiatieven die niet strijdig zijn met de natuur- en cultuurstatus van het fort zijn van harte welkom. Voor de bekendmakingen kunt u profiteren van onze relatie met de media, andersom is het Fort gebaat bij de aandacht en het extra bezoek dat uw evenement teweeg brengt.

Nieuw in 2105: fort bij Spijkerboor is nu ook één van de officiële trouwlocaties van de gemeente Beemster!
Een huwelijk kan voltrokken worden in de kapel (zijvleugel van de grote poterne) of in de officierskantine (westvleugel).
Informatie via de gemeente Beemster vindt u hier.

Geïnteresseerd? De fortbeheerder vertelt u graag meer, 075-6413691 of e-mail naar info@fortspijkerboor.nl.

Homepage:
Homepage