Nieuws augustus 2010

 

Programma Stellingmaand

september 2010

Foto-expositie
Fotogroep Collectief Contour (www.collectiefcontour.nl) houdt een speciale expositie met als centrale thema's Urban en Water.
Collectief Contour zal groots uitpakken tijdens deze expositie waarbij alles mogelijk is qua uitvoering van de werken van de leden van dit collectief. Een must voor de kenner, een lust voor de nieuwkomers. U komt toch ook?
Data 11 en 12 september
Tijd: 11:00 - 17:00 uur
Entree: gratis

Schijn Bedreigt “Make Music not war”
Ensemble Schijn Bedreigt is een speciaal samengesteld gelegenheidsensemble uit Den Haag, bestaande uit oud-conservatorium musici, die met verrassende muzikale keuzes uw perspectief op de Stelling zullen veranderen. U komt Ensemble Schijn Bedreigt in verschillende bezettingen tegen. Bij aankomst wordt u verrast door liederen van Wagner, u slaat een hoek om en hoort Purcell spelen. Barok, romantische liederen, een selectie uit The American Songbook en Jazzjamsessies, u mag alles verwachten!
Datum: 25 september
Tijd: 13.00 - 16.00 uur, het fort is geopend van 11.00 - 17.00 uur
Entree: leden Natuurmonumenten € 2,-, niet leden € 3,50. Kinderen tot 12 jr. € 1,-

FA Fockschaep
Vier oude dametjes hebben hun mooiste jurk aangetrokken, want ze gaan op stap.
Het stof is van de auto geveegd, de koffers zijn van zolder gehaald en de thermoskannen zijn gevuld: de reis kan beginnen. De dames van de club zijn op stap om wat te vieren. De slingers komen tevoorschijn, de stoelen worden uitgeklapt en de appeltaart wordt opgediend. Meer lijken de dames van de club niet nodig te hebben om een feestje te vieren. Of toch wel?
Datum: 26 september
Tijd: 13.00 uur, het fort is geopend van 11.00 - 17.00 uur

Campaign for Drawing
Iedereen kan tekenen en door te tekenen gaat u op details letten van dit bijzonder imposante fort. Wat ziet u? Laat het zien en ontdek het fort op geheel nieuwe wijze. Een beeldend kunstenaar geeft u tips en trucs hoe u uw zienswijze kunt vertalen naar pen en papier.
U kunt gratis deelnemen.
Datum: 26 september
Tijd: 14:00 - 17:00 uur, het fort is geopend van 11.00 - 17.00 uur
Entree: leden Natuurmonumenten € 2,-, niet-leden € 3,50. Kinderen tot 12 jr. € 1,-

Homepage:
Homepage